tiistai 4. heinäkuuta 2017

GENTLE DREAMS

Heräsin huonosti nukutun yön jälkeen, ei haittaa. Yritin availla käheää kurkkua kun on se himputin kesänuha. Mokoma iskee aina silloin kun luontoäiti suo ihanan sateiselle Suomelle kourallisen helteisiä kesäpäiviä. Pidän niinä päivinä illoista, jolloin aurinko rajaa kauniisti vihreiden lehtien reunoja ja on lämmin, mutta ei liian - ja pieni viima.

Makoilin sängyllä selaillen nettiä kännykällä ja kuunnellen musiikkia aamupalan ja kahden kahvikupillisen jälkeen. Olin keräillyt ympärilleni tyynyjä ja hukuin niihin. Olo oli parempi kuin eilen ja sitä edellisenä päivänä ja äänikin toimii puolet paremmin. Mikä helpotus.

Tiesin, että ääni toimii, sillä hyräilin satunnaisia biisien pätkiä samalla kun laitoin tiskikoneen ja pyykinpesukoneen pyörimään. Vieläkin aamu. Hörpin tyytyväisenä haalean lämmintä teetä uudesta Arabian muumimukistani ja olin sekoittanut siihen hunajaa. Punnitsin aluksi lähdenkö kunnon lenkille, mutta päätin viettää päiväni tyynylinnassani lueskellen, kuunnellen pitkiä soittolistoja, jalat rentoina ja tarpeettomina, tuntematta sitten tippaakaan syyllisyyttä tekemättömyydestäni.


         

4 kommenttia:

 1. täällä myös ollaan kes'flunssassa mutta alkaa pikkuhiljaa helpottaa! Ai, että tykkään sun tyylistä kirjoittaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on jo helpottanut! :) Kiitos paljon Saara, kiva että pidit.

   Poista
 2. Toivottavasti tuo flunssa pian helpottaa! Ihana postaus♥

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottanut, kiitos paljon! :) Kiitos ihanasta kommentista.

   Poista

♥ kiitos kommentista ♥